טעים וכשל"פ: מוס שוקולד עסיסי

    מירי זורגר No Comments on טעים וכשל"פ: מוס שוקולד עסיסי
    22:21
    30.04.24
    צבי טסלר No Comments on גל של התייקרות מחירים לאחר הפסח | הסל המשתלם

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מוס שוקולד לפסח

    מצרכים
    500 גר' שוקולד
    300 גר' שומן קוקוס
    4 ביצים
    130 גר' אבקת סוכר
    3 כפות קפה נמס
    1/3 כוס ליקר שוקולד
    300 גר' מרנג איטלקי

    אופן ההכנה
    ממיסים שוקולד ושומן קוקוס עד לקבלת קרם
    מקציפים ביצים שלמות ואבקת סוכר לקבלת קצף עדין מוסיפים את השוקולד ושאר המצרכים
    מאחדים עם המרנג ומזלפים לכוסות



    0 תגובות